Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Joshua Bell és Shai Wosner - Kamarazene Nagyteremre 2022 tavasz

Joshua Bell és Shai Wosner - Kamarazene Nagyteremre 2022 tavasz

Joshua Bell korunk egyik legünnepeltebb hegedűművésze. Bár a közel négy évtizedes karrierje során a világ szinte valamennyi jelentős zenekarával fellépett, továbbra is aktívan koncertezik szólistaként, kamarazenészként, illetve karmesterként is. Sőt, a koronavírusjárvány idején sem állt le: az otthonából világszínvonalú előadásokat prezentált az online térben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 29. kedd, 19:30

Schubert: A-dúr hegedű-zongora szonáta, D. 574
Beethoven: 7. (c-moll) hegedű-zongora szonáta, op. 30/2
SZÜNET

Ravel: 2. hegedű-zongora szonáta

Joshua Bell (hegedű), Shai Wosner (zongora)

Joshua Bell korunk egyik legünnepeltebb hegedűművésze. Bár a közel négy évtizedes karrierje során a világ szinte valamennyi jelentős zenekarával fellépett, továbbra is aktívan koncertezik szólistaként, kamarazenészként, illetve karmesterként is. Sőt, a koronavírusjárvány idején sem állt le: az otthonából világszínvonalú előadásokat prezentált az online térben. 2022 tavaszán újra köszönthetjük őt a Zeneakadémia színpadán. Partnere ezúttal Shai Wosner zongoraművész lesz, aki kivételes művészi képességeivel, hitelességével és kreativitásával jelentős nemzetközi elismerést vívott ki magának. Az általa kézben tartott repertoár olyan virtuozitást és intellektuális érdeklődést tükröz, amellyel a közönség és a kritikusok egyik kedvencévé vált.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

 

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!