Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Joe Di Pietro: Ügyes kis hazugságok romantikus komédia, a kaposvári Csiky Gergely Színház előadása

Joe Di Pietro: Ügyes kis hazugságok romantikus komédia, a kaposvári Csiky Gergely Színház előadása

Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 20:30

Kinek ne lennének titkai? Így van ezzel Billy a szépreményű amerikai fiatalember. Látszólag egyenes előtte az út, ügyesen építi karrierjét, szépen élnek feleségével és kisbabájukkal. Idilli hétköznapjaikat Billy ügyes kis hazugságokkal párnázza ki, ám onnantól kezdve, hogy az apró füllentések összeadódnak, és egyetlen súlyos hazugsággá dagadnak, a kis család békessége veszélybe sodródik. Billy úgy érzi, nem kap annyi figyelmet feleségétől a szülés után, mint amit elvárna, ezért bevon egy új kapcsolatot életébe, amiért képes lenne felborítani házasságát. Billy édesanyja nem várt áldozatot hoz, hogy megmentse fia házasságát… Joe Di Pietro pergő komédiája könnyed szórakozást ígér, de sokkal több annál. Miközben szellemesen mond ki csípős igazságokat, de végül ráébreszt bennünket, hogy nem is olyan nagy baj, ha eltitkolt gondolatunkat, elhallgatott érzéseinket elsöpri az őszinteség. A darab szerelmi kriminek is mondható, melyet kitűnő játékkal a kaposvári Csiky Gergely Színház művészei adnak elő.A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:

A kijelölt esőnap, az előadást követő nap, melyre a megváltott jegyek érvényesek. Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított első felvonás folytatásával

30 percet várunk) a jegyek az előadás dátumától számított 7 napon belül a vásárlás helyén visszaválthatók, illetve ha lehetőség van rá, más előadásra becserélhetők.

Az első felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. Amennyiben nincs szünet, és lement az előadás fele, úgy megtartott előadásnak minősül.

Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról a szervezők legkésőbb a rendezvény napján 15:00 óráig, a www.vorosmartyemlekhaz.hu honlapon közleményt ad ki.

A szervezők fenntartják a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondják.

Kérjük a kedves nézőket, hogy a félbeszakadt előadás esetén jegyeiket, mindenképpen őrizzék meg, mivel ez szolgál arra, hogy a pótlására kijelölt esőnapon ismét részesei lehessenek a produkciónak.

Színpad igazgató : Kelemen István

Producer : Pál Gábor

Ajánlatunk


A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!