Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


JÓANÉPI FARSANG, VENDÉG: THE SHARON'S

JÓANÉPI FARSANG, VENDÉG: THE SHARON'S

The Sharon's (Folkos, jazzes, pop)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 9. szombat, 20:00

Bár a Sharon's zenekar egy friss formáció, számos eredményt tuthanak a hátuk mögött. 2017 júniusában mutatták be az Édentől keletre című dalukhoz forgatott videóklippet. Bejutottak a 2018-s Veszprémi Utcazene Fesztivál döntösei közé és még ebben az évben megjelent első kislemezük "Te meg én" címmel. Ősszel elnyerték az NKA Hangfoglaló program kiemelt támogatását.

Enghy Sáron - ének
Almási Bálint - ének, gitár
Kaposi Benedek - cselló
Kovács Olivér - dob
Tasnádi László - basszusgitár

 

A Jóanépi 2017 tavaszán az Aurevoir. és a Góbé zenekar tagjainak baráti összejövete során örömzenélésbe torkolló mulatozás alkalmával alakultak zenekarrá, aminek eredménye képpen mára már egy egész koncertnyi dal született. Az együttes neve egyben zenéjük üzenete is.

A zenekar tagjai:
Csasznyi Imi - ének, basszprímtambura
Agócs Márton - ének, gitár, ír buzuki
Czupi Áron - ütős hangszerek
Orosz Kristóf - gitár, ének
Cseke Dániel - szaxofon
Kocsis Levente - basszusgitár 

Ajánlatunk


musical két részben

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!