Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Jelenetek egy házasságból

Jelenetek egy házasságból

Az ünnepi időszak kiemelt produkciója lesz a családi album kitépett lapjait szimbolizáló szétválás története, ahol egy házasság zárt ajtók mögötti világát láthatjuk majd, szinte felismerésig közelről. Az intimitás részeivé válnak a nézők, előttük bontakozik ki a szenvedély minden szegmense: a vágyak és a viharok is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 30. csütörtök, 19:00

Ingmar Bergman elhíresült filmjének színpadi változatának eredeti helyszíne az erkélyfolyosó lett volna, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a darab a Ruszt József Stúdió Színházba kerül.

Az eredetileg két szereplőre írt játékot négy színészre osztva láthatja a közönség.

Marinne.... Danyi Judit / Réti Nóra
Johan....... Pál Attila / Farkas Ádám

Díszlet-és jelmeztervező: Kiss Borbála
Súgó: Arató Andrea
A rendező munkatársa: Sirkó Anna
Rendező: Réczei Tamás

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Ajánló


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!