Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


j(A)zz! - Synesthetic Octet

j(A)zz! - Synesthetic Octet

A zabolátlan fenegyerekek alkotta zenekar lazán keveri a különféle műfajokat, a végeredmény vad zamata pedig mindig egyedi kézjegyüket hordozza. Az Uya komplex és ritmikától hajtott kamarajazz, vagy ha úgy tetszik, dada rap. A halandzsanyelven zajló rappelés arra az élményre kívánja emlékeztetni a hallgatót, amikor olyan énekszólam érinti meg, amelynek nem érti a szövegét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 16. csütörtök, 20:00

j(A)zz! - Synesthetic Octet

Közreműködik:
Vincent Pongrácz - klarinét
Doris Nicoletti - fuvolák
Clemens Salesny - basszusklarinét, stritch
Richard Köster - trombita
Alois Eberl - harsona
Peter Rom - gitár
Manu Mayr - nagybőgő, basszusgitár
Lukas König - dob

Az osztrák Synesthetic Octet harmadik stúdióalbuma, az Uya a Jazzwerkstatt Records gondozásában jelent meg 2021 decemberében, és crossover kategóriában nemsokára jelölték is a német lemezkritikusok díjára. A zabolátlan fenegyerekek alkotta zenekar lazán keveri a különféle műfajokat, a végeredmény vad zamata pedig mindig egyedi kézjegyüket hordozza. Az Uya komplex és ritmikától hajtott kamarajazz, vagy ha úgy tetszik, dada rap. A halandzsanyelven zajló rappelés arra az élményre kívánja emlékeztetni a hallgatót, amikor olyan énekszólam érinti meg, amelynek nem érti a szövegét. Vincent Pongrácz, a zenekar vezetője pontosan ezt élte meg tinédzserként: úgy került az amerikai rap kifejezőerejének bűvkörébe, hogy még egy szót sem értett a számokból. A klarinétos-zeneszerző Pongrácz 2013-ban alapította meg főként saját szerzeményeit játszó együttesét, amelynek nevét a szinesztetikus érzékeléséről is elhíresült Olivier Messiaen ihlette.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A kultikus regény szereplői a Víg színpadán kelnek életre. Gatsby, a titokzatos múltú aranyifjú fényűző világot teremt maga körül, hogy visszaszerezze élete nagy szerelmét, Daisy-t. Ide invitáljuk nézőinket, ebbe a luxussal, féktelenséggel, és kétségbeeséssel teli világba, amit egyetlen, vég nélküli kérdés hajt: hol vagy?

Ajánló


Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank…

A világ legnépszerűbb táncshow-ja, a Michael Flatley által létrehozott Lord of the Dance 25 éves jubileumát ünnepli!

2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!