Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


j(A)zz! - chuffDRONE

j(A)zz! - chuffDRONE

A chuffDRONE öt olyan karizmatikus zenész együttese, akik mindnyájan a maguk egyéni módján közelítenek a jazzhez, ugyanakkor egymásra figyelő csapatjátékosok, akik szenvedélyes elkötelezettséggel vesznek részt a közös zenei előadásban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 20:00

j(A)zz! | chuffDRONE (AT)

Közreműködik:

    Lisa Hofmaninger - szopránszaxofon, basszusklarinét
    Robert Schröck - alt- és tenorszaxofon, klarinét
    Jul Dillier - zongora
    Judith Ferstl - nagybőgő
    Judith Schwarz - dob

A chuffDRONE öt olyan karizmatikus zenész együttese, akik mindnyájan a maguk egyéni módján közelítenek a jazzhez, ugyanakkor egymásra figyelő csapatjátékosok, akik szenvedélyes elkötelezettséggel vesznek részt a közös zenei előadásban. Amennyire tudatosan, annyira ösztönösen képesek szerzeményeikbe integrálni fékezhetetlennek tűnő kitöréseket, hangot adni a csendnek, extázist ritmussá alakítani, energiát költészettel, szemtelenséget tökéletességgel egyesíteni. A kollektív játék ereje révén eltűnik a választóvonal kompozíció és improvizáció között, a különféle hangszerek egyetlen, határtalan energiával teli, pulzáló hangzássá egyesülnek, melynek vonzereje elől nincs menekvés.

Az Opust eddig már két ízben – 2015-ben és 2017-ben – megjárt csapat 2019 őszén vette fel harmadik lemezének anyagát, mely várhatóan a koncert előtt jelenik meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!