Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Janos Acs és a Concerto Budapest / BTF 2019

Janos Acs és a Concerto Budapest / BTF 2019

Berlioz: Harold Itáliában, op. 16
Leoncavallo: Requiem

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 17. szerda, 19:30

Janos Acs és a Concerto Budapest

A magyar származású, több mint négy évtizede külföldön dolgozó világhírű karmestert, Janos Acs sokan az olasz operajátszás tradíciójának elkötelezett dirigenseként ismerik. Százötvennél több operát vezényelt, köztük Bellini és Puccini valamennyi művét. Számos műritkaság újrafelfedezésében játszott döntő szerepet, a Budapesti Tavaszi Fesztiválon Leoncavallo Requiemjét dirigálja.
Az operáiról ismert zeneszerző, Ruggiero Leoncavallo gyászmiséjét I. Umberto király emlékének dedikálta. Az 1900-ban született művet a karmester Janos Acs testvérbátyja, a zongorista, orgonista és zeneszerző Ács József fedezte fel, illetve rekonstruálta. A darab világpremierje 2009-ben volt Brissagóban, majd nem sokkal később egy kisebb apparátusra hangszerelt változat Budapesten is elhangzott.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!