Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ízek, imák, szerelmek #Mozi.kert#

Ízek, imák, szerelmek #Mozi.kert#

amerikai romantikus dráma, 140 perc, 2010. 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Rendező: Ryan Murphy
Elizabeth Gilbert: Julia Roberts
David: James Franco
Steven: Billy Crudup
Felipe: Javier Bardem
Richard: Richard…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 31. szerda, 21:00

Liznek (Julia Roberts) mindene megvan, amiről csak egy nő álmodhat: férj, ház, sikeres írói karrier. Ám ő mégis boldogtalan. Hirtelen elhatározásból elköltözik otthonról, és kilép a házasságából. Viszonyt kezd egy nála jóval fiatalabb színésszel, Daviddel (James Franco), ám ez sem elégíti ki. Úgy érzi, levegőváltozásra van szüksége, ezért világkörüli útra indul. Olaszországban felfedezi az élet örömeit, Indiában a szellemét és a lelkét ápolja, mígnem Bali szigetén megtalálja a belső egyensúlyát. Ráadásul találkozik Felipével (Javier Bardem), a bohém brazillal.

A MOZI.KERT látogatásának házirendje

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt kellemes, nyáresti kikapcsolódást ígérő filmvetítéseinkre szerdánként 21:00-tól a MOMkult belső, ligetes kertjében.

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában zene fogadja.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft. A megváltott jegyek nem válthatók vissza.

Regisztrációs jegy váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában.

Online és személyes jegyvásárlás esetén egy vásárló egy filmre max. 4 jegyet tud egyszerre váltani.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Jegyet mindig csak a soron következő aktuális és a rákövetkező filmre lehet megvásárolni.

Rossz idő esetén a vetítés a színházteremben lesz megtartva.

A faburkolatos kávézó teraszon található bútorok áthelyezése nem lehetséges, azok a MOM Café vendéglátóipari egységhez tartoznak, az ott fogyasztó vendégek számára vannak fenntartva.

A MOZI.KERT-es vetítések napjain a MOM Café terasza 20:00 óráig vehető igénybe.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!