Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Iván Szandra és Jász András - I heart swing

Iván Szandra és Jász András - I heart swing

A tavaszi széllel együtt friss kulturális programok is érkeznek a Balaton északi partjára. Februárban Falusi Mariann és Sárik Péter, Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük című produkciója, márciusban Kepes András, Csillagok nyomában című műsora, áprilisban pedig Iván Szandra és Jász András - I heart swing című zenés estje látogat a Hableány BISZTRÓ – BORBÁRba.  több

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy Iván Szandra és Jász András - I heart swing című zenés estje 2020. április 18-a helyett 2020. október 24-én, szombaton lesz. A megvásárolt jegyek az eredeti feltételek szerint, ugyanazokra a helyekre érvényesek, viszont a menü változott. A vacsorajegy a leírásban feltüntetett menüsorra vonatkozik.

Minden kedves, a programra már jegyet váltott nézőnket arra kérjük, hogy amennyiben az új időpont nem megfelelő, és szeretnék visszaváltani a jegyüket, azt legkésőbb 2020. április 17-ig jelezzék a jegy@kultkikoto.hu e-mail címen.

Reméljük, hamarosan személyesen is találkozhatunk!


 

2020. október 24. (szombat) 19.30 óra /vacsorajeggyel: 18.30-tól/
Iván Szandra és Jász András - I heart swing

A bársonyosan búgó hangú, hangszerét érzékenyen megszólaltató Iván Szandra nemzetközileg elismert zongorista, énekesnő és zeneszerző. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, zeneszerzőként, szövegíróként és producerként magyarországi sztárénekesek repertoárját is színesíti dalaival. Az ő hangjához, zongorajátékához és egyéniségéhez tökéletesen illeszkedik a füstös klubok hangulatát megidéző virtuóz, ugyanakkor letisztult szaxofonozást képviselő – a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége – Jász Andris játéka.

Vacsora:
Előétel: Tökpisztrángkaporkel
Főétel: Mangalica•cékla•mogyoró•fehérrépa

Desszert: Étcsokoládébundáskenyér 

Jegytípusok:
Vacsorajegy: 11.500 Ft
Normál jegy: 3.500 Ft 

A vacsora kényelmes elfogyasztása érdekében kérjük vacsorajeggyel érkező vendégeinket, hogy időben érkezzenek a helyszínre (18.30-tól).

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.