Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Itáliai utazás sorozat: Itáliai utazás

Itáliai utazás sorozat: Itáliai utazás

Indul az Uránia és az Olasz Kultúrintézet 13 alkalmas vetítéssorozata

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 14. péntek, 18:30

Itáliai utazás sorozat: Itáliai utazás
Itáliai utazás: Viaggio in Italia
olasz dráma, 100 perc, 1954
eredeti nyelven, magyar felirattal

Rendező: Roberto Rossellini

Operatőr: Enzo Serafin
Zeneszerző: Renzo Rossellini
Forgatókönyvíró: Roberto Rossellini, Vitaliano Brancati
Vágó: Jolanda Benvenuti

Szereplők: Ingrid Bergman, George Sanders, Leslie Daniels, Natalia Ray, Maria Mauban, Anna Proclemer

Neorealista korszakától elszakadva, Roberto Rossellini 1949-ben új utakra evezett. Ekkor készítette el első olyan filmjét, a Strombolit, amelyben leendő felesége és gyermekei anyja, Ingrid Bergman játszotta a főszerepet. A svéd színésznővel forgatott négy filmjében (Stromboli, Itáliai utazás, Európa '51, Nem hiszek már a szerelemben) már a belső valóságot, a lélek rezdüléseit vetíti a vászonra. Ebből a korszakból talán legismertebb alkotás az Itáliai utazás.

Amikor egy civakodó házaspár Olaszországba utazik, hogy átvegyék örökölt birtokukat, kísértések és megpróbáltatások várnak rájuk. Végül mindketten olyan meghatározó átalakuláson mennek keresztül a helyi emberek és életkörülmények hatására, hogy új fogadalmat tesznek egymásnak.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!