Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ismerd meg jobban gyermeked - a temperamentumok

Ismerd meg jobban gyermeked - a temperamentumok

A temperamentumok szerepe a gyermeknevelésben.
Karkus Ottó Waldorf-pedagógus előadása.

„Vannak a tüzes gyerekek, akikben sok az erő, az indulat, ők a kolerikusak.
Vannak a nagyon lassúak, kényelmesek, barátságosak, olyanok, mint ahogyan a víz folyik, ők a flegmatikusak.
És vannak azok a gyerekek, akik kicsit mindent magukra vesznek, mindig minden érinti őket, kicsit szomorúak, magukba fordulók, a melankolikusak.
És a pillangók, akik röpködnek egyik helytől a másikig és sehol nem tudnak megnyugodni, mindig valami új dologba kezdenek, ők a szangvinikusok.

Úgy tűnik ma, hogy elvesztek azok a régi ösztönök, amikor megéreztük, milyen a másik, hogyan látja ő a világot és így nagyon sokszor keveredünk játszmákba akár gyermekeinkkel is. Mert nem értjük, hogy ő természetéből fakadóan másképpen viszonyul a dolgokhoz.

Például egy kolerikusnak az alaptermészete, hogy dühös lesz, hogy nem viseli el, hogy megszégyenüljön mások előtt. Ő irányítani szeretne. Ha nem tudjuk, hogy mire van szüksége, akkor nagyon sokszor nem megfelelőképpen szólunk hozzá. Mert nem értjük már a másik embert”

Az előadáson kulcsokat kaphatunk a különféle vérmérsékletű emberekhez, és ahhoz, hogy hogyan hozzuk ki a legjobbat magunkból és gyermekeinkből.

Előadó: Karkus Ottó

NAPI BELÉPŐVEL 10% ENGEDMÉNY A NAPFÉNYES ÉTTEREMBEN

Finom ételek - különleges programok: ez a Napfényes Étterem és Rendezvényterem. Egy helyen, külön parkolás és utazgatás nélkül gondoskodhat egy kellemes esti kulturális és gasztronómiai programról. A belvárosi Veres Pálné és Curia utca sarkán található Napfényes Étterem Rendezvénytermébe a lejárat az Étterem oldalában, a Curia u. 2. felől van. 
A programváltozás jogát fenntartjuk.
A Rendezvényterem a műsorok kezdete előtt fél órával nyit, a büfében friss limonádéval és helyben sült pogácsával várjuk vendégeinket. Asztalfoglalás a műsorok utánra: 36-20-311-0313. Információ a Rendezvényterem műsorairól, illetve terembérlésről: 36-30-231-6128 vagy info@napfenyesprogramok.hu. Szeretettel várjuk!

Ajánló


Hatan egy kisvárosi fodrászüzletben, nem csak időpontfoglalással. Látszólag törékeny mind, finom és sérülékeny,…

Irving Berger sikeres idősödő üzletember, egy véletlen találkozás alkalmából beleszeret Dawba, egy szép…

Borzalmas. Szerethető. Szánalmas és mulatságos…