Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Impulzív Lélekmelegítők – dr. Bánki György: A kóros nárcizmus – amikor osztozunk a szenvedésen

Impulzív Lélekmelegítők – dr. Bánki György: A kóros nárcizmus – amikor osztozunk a szenvedésen

Dr. Bánki György pszichiáter a nárcizmus hazai szaktekintélye, aki mély tartalmú előadásain széles körű tájékozottságával és fanyar humorával örvendezteti meg a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 18:00

Biztosan sokan olvasták már A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról című kötetét, melyet a Magyar Pszichiátriai Társaság Nyírő Gyula-díjjal jutalmazott.

Philip Zimbardo amerikai szociálpszichológus szerint ez a könyv egy „nélkülözhetetlen kalauz a nárcizmus bonyolult világában”. Előadónk most egy szokatlan utazásra invitálja hallgatóit, melynek során felfedezhetik a lélek ismert és ismeretlen zugait. Az est során ezekre a kérdésekre kapunk választ:

Kik a narcisztikusak? Mitől válnak azzá? Hogyan élik át a világot? Hogyan élik át a helyzetüket azok, akikhez közel kerülnek? Tudunk-e tenni a két fél szenvedése ellen?

Legyen ez az előadás kötelező program mindazoknak, aki ismernek narcisztikus személyt, és tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy miként jussanak dűlőre vele, illetve azoknak is szól, akik felfedezték magukon a nárcizmus jegyeit, és szeretnénekezen változtatni.

 

 

Ajánlatunk


Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplőse biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat lentjein és fentjein. Megingathatatlan arányérzékkel vegyít egymásba humort és megrendülést, gyászt és életigenlést.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Ajánló


Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek…

Párizs a Margitszigetre költözik egy éjszakára! Tomboló zene, repülő fodrok, kalapok és csókok!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!