Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Impulzív Lélekmelegítők – dr. Bánki György: A kóros nárcizmus – amikor osztozunk a szenvedésen

Impulzív Lélekmelegítők – dr. Bánki György: A kóros nárcizmus – amikor osztozunk a szenvedésen

Dr. Bánki György pszichiáter a nárcizmus hazai szaktekintélye, aki mély tartalmú előadásain széles körű tájékozottságával és fanyar humorával örvendezteti meg a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 18:00

Biztosan sokan olvasták már A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról című kötetét, melyet a Magyar Pszichiátriai Társaság Nyírő Gyula-díjjal jutalmazott.

Philip Zimbardo amerikai szociálpszichológus szerint ez a könyv egy „nélkülözhetetlen kalauz a nárcizmus bonyolult világában”. Előadónk most egy szokatlan utazásra invitálja hallgatóit, melynek során felfedezhetik a lélek ismert és ismeretlen zugait. Az est során ezekre a kérdésekre kapunk választ:

Kik a narcisztikusak? Mitől válnak azzá? Hogyan élik át a világot? Hogyan élik át a helyzetüket azok, akikhez közel kerülnek? Tudunk-e tenni a két fél szenvedése ellen?

Legyen ez az előadás kötelező program mindazoknak, aki ismernek narcisztikus személyt, és tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy miként jussanak dűlőre vele, illetve azoknak is szól, akik felfedezték magukon a nárcizmus jegyeit, és szeretnénekezen változtatni.

 

 

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

vígjáték két részben

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!