Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni

Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni

Viktória imád férjhez menni: úgy tudja, hogy férje Bill meghalt az I. világháborúban, ezért újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddy-hez... Helyzetkomikum, szellemes párbeszédek, nyelvi humor, remek zenék – mi kell még egy kellemes nyári színházi estéhez?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 8. kedd, 20:30

Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni
A Cervinus Teátrum előadása

Somerset Maugham, a kiváló angol író egyik legnépszerűbb vígjátéka, az Imádok férjhez menni Nádas Gábor zenéivel és Szenes Iván dalszövegeivel évtizedek óta sikerrel szerepel a az igényes szórakoztatásra törekvő színpadokon. Viktória imád férjhez menni: úgy tudja, hogy férje Bill meghalt az I. világháborúban, ezért újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddy-hez. Megállapodott házaspárként tengetik életüket, amikor megérkezik a frontról Victoria több éve halottá nyilvánított első férje. A két férfi között megindul a harc. Melyikük válhatna el az asszonytól? Helyzetkomikum, szellemes párbeszédek, nyelvi humor, remek zenék – mi kell még egy kellemes nyári színházi estéhez?

Szereposztás:
Victória - Szemerédi Bernadett
Bill - Timkó János
Freddie - Boronyák Gergely
Mr. Paton - Nagy Róbert
Mrs. Shuttleworth - Jónás Gabriella
Raham, ügyvéd - Nádházy Péter
Montmorency / Pogson / Denise - Harcsa Boglárka
Taylor - Balázs Henrietta

Alkotók
Díszlet / Jelmez: Nagy Szilvia
Koreográfus: Magyari László
Rendező: Dósa Zsuzsa

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!