Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


II. Hírös Gasztroszínház Gála

II. Hírös Gasztroszínház Gála

Fodor Dávid színész, az improvizáció egyik mestere, egy igazán különleges, Amerikából hozott színházi formával lep meg minket. 7 színész, 5 történetet hoz létre a nézők segítségével, majd a jelenetek megtekintése után a nézőkön fog állni, hogy mely történeteket és ezáltal melyik színészeket engedik továbbjátszani az előadás során.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 27. péntek, 18:00

Immár 6. évadját indította el 2019 őszén a Hírös Gasztroszínház. Az elmúlt években folyamatos fejlődés és országos terjeszkedés jellemezte a magánszínház tevékenységét, sok szép emlékkel és óriási tapsokkal.
 
Szeretnénk  a mögöttünk álló sok munkát közösen megünnepelni, továbbá meghálálni közönségünknek, hogy rendszeres látogatói előadásainknak. Éppen ezért megrendezzük a II.Hírös Gasztroszínház Karácsonyi Gálát.

Az előadásról:
Fodor Dávid színész, az improvizáció egyik mestere, egy igazán különleges, Amerikából hozott színházi formával lep meg minket. 7 színész, 5 történetet hoz létre a nézők segítségével, majd a jelenetek megtekintése után a  nézőkön fog állni, hogy mely történeteket és ezáltal melyik színészeket engedik továbbjátszani az előadás során. Akit kiszavaznak, annak a történetét nem folytatjuk, a színészt- aki főszereplője volt a sztorinak-, pedig a többi történet mellékszereplőjeként láthatjuk a későbbiekben. A második felvonás végére kiderül, hogy a nézők kit választanak a legizgalmasabbnak, és hogy kinek a története zárja az estét.
 
Az est színészei:
BATA ÉVA
TOLNAI HELLA
BONCSÉR SÁRA LUCA
PALKOVITS NÓRA
KOVÁCS VANESSZA
BÁRNAI PÉTER
FODOR DÁVID
 
Zenész:  OZORAI GÁBOR

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!