Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT Film-Zene-Koncert

ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT Film-Zene-Koncert

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 25. szombat, 20:00

ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT
Film-Zene-Koncert
Esőnap: május 26.

A DreamWorks nagysikerű animációs filmje, az Így neveld a sárkányodat! egy magával ragadó és különleges mese rengeteg humorral, tűzokádó sárkányokkal és fergeteges kalandokkal!

A főhős HABLATY, egy fiatal viking, a hagyományokkal dacolva összebarátkozik egyik leghalálosabb ellenségével – egy vad sárkánnyal, akit Fogatlannak nevez el. A két barát ezután együtt száll harcba, hogy megmentsék a városukat és a barátaikat.

Az alkotás HD minőségben kerül levetítésre, a teljes film alatt John Powell zeneszerző Oscar®-díjra jelölt csodálatos, felemelő zenéjét élő szimfonikus zenekar játssza.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Közreműködik: a Magyar Állami Operaház Zenekara
Vezényel: Ernst van Tiel

Ajánlatunk


zenés party két részben

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

Ajánló


Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről,…

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!