Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Human 3.0 - Készüljünk fel a jövő kihívásaira?

Human 3.0 - Készüljünk fel a jövő kihívásaira?

TEDxBudapestSalon

Human 3.0 - Készüljünk fel a jövő kihívásaira!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 18:00

 

Hogyan képezzük magunkat és gyermekeinket? Hogyan reagáljunk és hozzunk meg döntéseket egy bizonytalan világban? Mi a közös a gerillahadviselés, a mindennapjaink és az üzleti élet kihívásai között? Milyen munkavállalókra van szüksége a jövő cégvezetőinek és milyen vezetőkre a jövő cégeinek?

 

A technológiai innovációknak, a geopolitikai és a környezeti változásoknak köszönhetően egyre többször kerülünk váratlan helyzetekbe, és folyamatosan egy dinamikusan változó környezetben kell helytállnunk. Sokszor érezzük úgy, hogy különleges képességekre lenne szükségünk a döntéseink meghozásához, a munkánkhoz – és a sikeres túléléshez. Gyermekeink felnőve feltehetőleg olyan munkakörben fognak dolgozni, amely ma még nem létezik, és olyan világban kell majd megállniuk a helyüket, amely gyökeresen átalakul. Minden jel arra mutat, hogy a klímaváltozás sújtotta Földön megváltozott környezetben, megváltozott struktúrájú társadalmakban fognak majd élni és dolgozni.

A TEDxBudapestSalon vendégei arról beszélgetnek, hogy miként tudjuk a bizonytalanságot és kiszámíthatatlanságot az előnyünkre fordítani, és milyen oktatási modellek és emberi tulajdonságok segítségével leszünk képesek arra, hogy rugalmasan, adaptív módon reagáljunk a jövőre.

 

Közreműködik:

Dr. Porkoláb Imre ezredes, a Nemzeti Fegyverzeti Igazgató kutatás-fejlesztésért és innovációért felelős helyettese, a gerillaharc és a terrorellenes hadviselés szakértője, aki a hagyományostól eltérő vezetést, a VUCA* környezetben sikeres változás menedzsmentet, illetve a szervezeti átalakítás innovatív módszereit kutatja. Új könyve, A stratégia művészete májusban jelenik meg a HVG Könyvek gondozásában.

Nemes Orsolya generációkutató, a Milestone Solutions Lab munkatársa, a HVG Könyvek gondozásában megjelenő Generációs mítoszok című könyv szerzője.

 

2019. május 31., 18:00

BMC - Budapest Music Center, 1093 Mátyás u. 8.

Jegyár: 2500 Ft A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható. (Könyvenként egy jegy használható fel.)

 

*VUCA (ejtsd: vúka) - katonai terminológia, a volatile (gyorsan változó), uncertain (kiszámíthatatlan), complex (bonyolult) és ambigous (bizonytalan) szavakból.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!