Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Hortobágy- Halastavi darules kisvonattal
6

Hortobágy- Halastavi darules kisvonattal

A program magában foglalja a darvak életéről szóló film megtekintését és rövid tájékoztót, kisvasutazást a tavak között és szakvezető kíséretében a daruhúzás megtekintését.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 5. szombat, 9:00

A program magában foglalja a darvak életéről szóló film megtekintését és rövid tájékoztót, kisvasutazást a tavak között és szakvezető kíséretében a daruhúzás megtekintését.
Program kezdete: kora délután a HNP Halászbárka Halastavi Fogadóközpontban Hortobágyi-halastónál, lásd minden esetben a hnp.hu/daruvonulas oldalon a pontos kezdési időpontot; a várható befejezés: napnyugta (a kisvasút sötétedés után kb. fél órával jön vissza, korábbi visszaindulás csak gyalogosan lehetséges a kb. 5 km-re lévő végállomástól!). 
A helyszín megközelítése: a 33-as főút 67. km-nél Hortobágy-Halastó irányába, kereszteződéstől kb. 1,5 km.
A programra előzetesen online bejelentkezés szükséges!


Általános tudnivalók, kérjük figyelmesen olvassák el!
• A túrák egy részéhez saját gépjármű (normál személygépkocsi) szükséges.
• A programokra FOKOZOTT ÉRDEKLŐDÉS JELLEMZŐ, ezért kérjük megértésüket és együttműködésüket a következőkben. A pandémiás helyzet miatt változhat a maximális létszám, ezért számít a regisztráció, jegyvásárlás sorrendje.
• A program kezdése előtt kérjük, érkezzen meg legalább 30 perccel korábban.
• VISELKEDÉSI SZABÁLYOK: viseljenek a terepi környezethez illeszkedő ruházatot, kerüljék az élénk színeket. Vaku használata TILOS. Kérjük, kerüljék a hangoskodást!
• A programon való részvétel során, zárt térben és szabadtéren egyaránt kötelező a MASZK megfelelő használata.
• AJÁNLOTT ESZKÖZÖK, VISELET: kézi távcső, fényképező gép, réteges öltözködés, kényelmes cipő, szúnyogriasztó.
• A túrákat ROSSZ IDŐJÁRÁS esetén is megtartjuk! Ilyen esetben javasolt a terepi környezethez illeszkedő esőkabát, esernyő választása.
• A természet megfigyelésének élménye a pillanat varázsa, alkalomról- alkalomra változik. Kollégáink, szakvezetőink mindent megtesznek a legszebb látvány elérése céljából.
• A túrákon mindenki saját felelősségére vesz részt!
• A túrák minimum 10 fő felett indulnak!
• A pandémiás helyzetre való tekintettel a szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Ajánlatunk


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!