Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Horgas Eszter 30. koncertje - Vendég: Falusi Mariann és a ClassJazz Band

Horgas Eszter 30. koncertje - Vendég: Falusi Mariann és a ClassJazz Band

Horgas Eszter kereken 30 éve van már a pályán; az évfordulót egy izgalmas és igazán varázslatos gálakoncerttel ünnepli a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Aktuális előadásokHorgas Eszter kereken 30 éve van már a pályán; az évfordulót egy izgalmas és igazán varázslatos gálakoncerttel ünnepli a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A virtuóz fuvolista egyedülálló hangszeres teljesítménye és egyedi, műfaji határokat átlépő feldolgozásai közismertek a közönség körében. A klasszikus zenei hangversenyek mellett új repertoárt hozott létre: a klasszikus zene, a jazz és a latin irányzatok nyelvét egyaránt használja. Meggyőződése, hogy a fuvolát csak akkor emelheti a szóló hangszerek közé, ha új irodalmat hoz létre.

Horgas Eszter a 2000-ben létrehozott ClassJazz Band formációval folyamatosan turnézik, évente nagyjából 100 koncertet ad Magyarországon és külföldön, Rómától Ljubljanáig, Mexikótól Mauritiusig világsztárok közreműködésével.

A művész a Városmajorban nőtt fel és visszatérő fellépője a színpadnak. Itt mutatta be a Vivaldi négy évszak, a Gershwin és Bernstein műveiből készült Kék rapszódia előadását, láthattuk Chagall művészetére alapuló összművészeti produkcióját, vagy múlt évi produkciójában megismerhettük Elton John és 11 fenegyerek társának szenvedélyes történetét.

A jubileum arra ösztönözte, hogy visszatekintsen pályafutása elmúlt harminc évére és ünnepi gálakoncertjén a korábban nagy sikerrel játszott darabokból készült összefoglalót  bemutassa a Városmajor deszkáin együtt ünnepelve a közönséggel.

Az esten fellép a művésznő állandó vendége: Falusi Mariann és állandó zenekara, a ClassJazz Band.

A koncert hossza 90 perc szünet nélkül. 

Közreműködők

Fellépnek:

Horgas Eszter fuvolaművész
Falusi Mariann énekes, előadóművész
a ClassJazz Band zenekar tagjai: Kaszás Péter, Hárs Viktor, Dajka Krisztián, Révész Richárd, Pusztai Csaba

Ajánló


Vérpezsdítő, mediterrán dallamok, fergeteges ritmusok, varázslatos látványvilág a Balaton északi partján!

Zorán az egyetlen a legendás Nagy Generáció tagjai közül, aki minden évben országjáró körútra indul, a turné, mint létforma továbbra…

• 19:00 Kapunyitás • 20:15 Dzsúdló koncert • 22:00 Azahriah koncert

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!