Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


HOOLIGANS

HOOLIGANS

A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 28. csütörtök, 20:00

HOOLIGANS

A Hooligans együttes több mint huszonöt éve töretlenül koncertezik, ontja a slágereket és időről időre nagyszabású Aréna show-t mutat be rajongóinak. A zenekar 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit.

Az elmúlt években sikert sikerre halmozva lépdeltek előre, gyakorlatilag nincs olyan színpada Magyarországnak, ahol ne játszottak volna. Pályafutásuk során megannyi sláger (többek között a Királylány, a Legyen valami, a Paradicsom vagy az Evolúció) és lemezük jelent meg. Idén ősszel pedig új albummal jelentkeznek, amelyről az Arénában is felcsendül majd néhány dal.

Aki az elmúlt alkalmakkor ott volt az Arénában pontosan tudja, hogy mire számíthat, aki lemaradt, most ne hagyja ki ezt az estét, mert a zenekar ezúttal minden eddiginél nagyobb show-t ígér 2023. december 28-án a Budapest Arénában.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!