Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Honvéd Férfikar: Corazón latino
3

Honvéd Férfikar: Corazón latino

„Corazón latino”, azaz Latin szív a címe a Honvéd Férfikar latin-amerikai zenei estjének, amelyet november 5-én hallhat majd a közönség a Pesti Vigadóban.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 5. vasárnap, 19:30

Mi az, ami a latin szívben lakozik? Szerelem, hazafiság, jókedv biztosan. E három izgalmas és érzelmes témát járja körül a kórus argentin, brazil, kubai és mexicói dalokkal.

Az est folyamán olyan, ma már világslágereknek mondható örökzöldek szólalnak majd meg, mint a Besame mucho, Historia de amor, La Llorona  de elhangzik Astor Piazzola Libertangója is. E remekművek férfikari átiratai kerülnek műsorra, ami igazi kuriózum a hazai és külföldi koncertéletben egyaránt. 

A kórus igazán szerencsés helyzetben van, mivel két énekkari művésze, Lima Thiago Bertoldi brazil, illetve Manuel Betancourt Camino mexicói származásúak, így az ő segítségükkel a Férfikar a lehető legautentikusabban tudja megszólaltani ezeket dalokat. Énekes szólisták és zenei közreműködők is színesítik az estet.

A Honvéd Férfikar mottója: „Hang, Szív, Erő…”. Ezek a szavak jól reflektálnak az est hangulatára és kifejezik a koncert legfontosabb üzenetét. Hang, amelyből a zeneszerzőknek köszönhetően nem lesz hiány, Szív, amely elengedhetetlen a dalok előadásához és Erő, ami a 45 tagnak köszönhetően biztosan garantált.

Igazán emlékezetes estét, önfeledt szórakozást ígér a Honvéd Férfikar. Tartsanak velük egy november esti kalandozásra a latin zene világába! 

Közreműködnek: a Honvéd Férfikar szólistái, Szilágyi Szilvia (mezzoszoprán), Pétery Melinda táncművész, Demeniv Mihály (harmonika), Lima Thiago Bertoldi, Nagy László Adrián (zongora), Stummer Márton (gitár), Berkesi Alex (basszusgitár), Czibere József (ütőhangszerek)

Vezényel: Riederauer Richárd

 

Ajánló


Karácsonyi hangulatban a Kicsi Gesztenye Klub! Csodás ünnepi hangulat, gazdag látványvilág vár a „Fehér karácsony” című előadásunkon!

Aldo Nicolaj darabja három idős ember történetét meséli el, a "vasnemzedék"utolsó néhány élő képviselőjének nyugdíjas napjait.

6+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku, maszkos játék, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!