Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Holdvilág Kamaraszínház: Rémusz bácsi meséi

Holdvilág Kamaraszínház: Rémusz bácsi meséi

Történetünk főhőse egy gyerkőc, aki gyakran unatkozik, mert szülei sokat dolgoznak és nincs mindig idejük rá. Édesanyja tanácsára a gyerkőc felkeresi Rémusz bácsit, az ezermestert, aki neki is sokat mesélt, amikor ő még nem Betty néni, hanem a kis Betty volt..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Kaszás Villő: Rémusz bácsi meséi
Zenés bábos kalandozás egy részben
A Holdvilág Kamaraszínház és a Batyu Színház koprodukciója.

Történetünk főhőse egy gyerkőc, aki gyakran unatkozik, mert szülei sokat dolgoznak és nincs mindig idejük rá. Édesanyja tanácsára a gyerkőc felkeresi Rémusz bácsit, az ezermestert, aki neki is sokat mesélt, amikor ő még nem Betty néni, hanem a kis Betty volt... Mesék elevenednek meg Rémusz bácsi kárpitos-műhelyében, ahol a gyerkőc állandó vendég lesz. Akárcsak anyukája, aki örömmel tér vissza gyermekkora kedvenc helyszínére...

zene: Csák Péter
művészeti munkatárs: Kontha Nelli
rendező: Koltai Judit


Kedves színtereinkbe érkező vendégeink!

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében köteles mindenki orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.

Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!