Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


HOBO - Elvtársak, ne lőjetek!

HOBO - Elvtársak, ne lőjetek!

AMI AZ ARÉNÁBÓL KIMARADT, AVAGY HOBO A BARBA NEGRA TRACKBEN

AMI AZ ARÉNÁBÓL KIMARADT, AVAGY HOBO A BARBA NEGRA TRACKBEN

Miután hajlott korára való tekintettel az „életmű” koncert nem tarthatott reggelig, ezért a Barba Negra Trackban egy fontos koncerttel szeretné tovább rajzolni a róla kialakult, szinte a személyi kultusszal egyenlő képet. Vagyis olyan dalok sorozatát játszaná el ott, amelyek idő hiányában - és nem énektechnikai (!!!) - okokból nem kerültek be az előadásba.

Kérem, ne rémüljenek meg! A vén ripacs ezúttal egyetlen ismeretlen művét sem adja majd elő és Ozmin áriája sem hangzik el Mozart „Szöktetés a szerájból” című operájából. Nem lesznek félórás, dögunalmas monológok, sőt térdsérülése miatt piruettezni sem fog. Állítólag dögös bluesokat akar játszani. (Egyébként „nem tudsz semmit”, mondta a szemébe még a Tanácsköztársaság idején egy király.)

Ám végre, egyelőre csak összekötőszövegként, de elhangzik az életét leginkább meghatározó mondat: Elvtársak, ne lőjetek! Mi is Putyilov gyáriak vagyunk!

➽ HELYSZÍN // VENUE
Barba Negra Track
Budapest - Neumann János utca 2.

➽ MENETREND // RUNNING ORDER

18.00 kapunyitás
18.40 vendégzenekar
20.00 HOBO

➽ JEGYEK // TICKETS
3000 Ft,- április 15-ig
3500 Ft,- május 13-ig
4000 Ft,- június 27-ig
4500 Ft,- a koncert napján

Ajánló


A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

A világhírű természetfotós, Máté Bence előadása a Budapesti Kongresszusi Központban! 2020 Január 4.…