Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


HLP: Egy nő - összművészeti nap

HLP: Egy nő - összművészeti nap

HLP: Van egy nap
Egy nő filmvetítés, kiállítás, koncert és beszélgetés

HLP: Egy nő - összművészeti nap

16:00 Van egy villámkiállítás
17:00 Van egy villámkoncert
17:30 Van egy film
18:30 Van egy beszélgetés

16:00 Van egy villámkiállítás. Egy fiatal festőnő képeiből. Polner Eszter. Egész alakos aktokat fest. Hordja furgonnal, mert a villamosból is kilóg. A filmbe viszont belefér. Belesimul. Benne van. Most láthatod, nem csak a képkockán, hanem teljes valójában. Ezen a napon. Eszter Benkő Imola Orsolyát kérte fel, a HLP művészeti vezetőjét, hogy nyissa meg a kiállítást. Régóta ismerik egymást. Régóta figyelik a másik munkáját. Itt az idő, hogy közelebb hozzák. Hozzád.

17:00 Van egy villámkoncert. Fúziós duó. Két alkotó: Roskó Gábor Munkácsy-díjas festő és Héjja János képzőművész zenész. Együtt improvizálnak. Szaxofon és gitár összefonódása. A filmhez is rögtönöztek zenét. Rögtönöznek most is.
17:30 Van egy film: Egy nő. Montázsfilm, közösségi film. Esterházy Péter azonos című regénye alapján készült. Filmköltészet. Filmszöveg. Olvasod. Nézed. Kevés? Tekerj majd lejjebb.

18:30 Van egy beszélgetés. Az alkotókkal. A filmről, Esterházy Péterről, a karantén időszakról, a közelség iránti vágyról.
Van egy moderátor. Braun Barna, az Óvóhely művészeti vezetője. Ír, játszik, szervez. Most pedig kérdez.

Ajánló


Is­me­rős a tör­té­net. Az el­du­gott kis falu nincs­te­len lakói szebb élet­ről áb­rán­doz­nak. A…

Rudi van Dantzig / Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij: A hattyúk…

Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező…