Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Házhoz megy a Zenede II.- zenetörténeti előadás diákoknak

Házhoz megy a Zenede II.- zenetörténeti előadás diákoknak

Házhoz megy a Zenede II.
előadás diákoknak

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 15. hétfő, 14:00

A Házhoz megy a Zenede zenetörténeti előadássorozat célja, hogy bemutassa az általános iskolákban és a középiskolákban tanuló diákoknak a könnyűzene fejlődését az 1920-as évektől napjainkig.
Az előadás az elmúlt hat évben, tavaly tavasszal Gyulán is nagy sikerrel a 20. század könnyűzenéjének fejlődését mutatta be a (blues, swing, beat, soul, rock, pop) zenei stílusok érintésével.

A Zenede II. tematikus sorozat a rockzene hazai és nemzetközi megteremtőit mutatja be. Jimi Hendrix-Radics Béla, Illés, Metró, Omega, Hobó Blues Band, AC/DC, Rolling Stones, Emerson, Lake & Palmer, The Doors, Tankcsapda és még számos ikonikus zenekar és rockzenész muzsikája elevenedik meg az új generáció számára. Az előadás célja emléket állítani a zenei nagyságoknak és ösztönözni a gyermekeket a hangszeren játszásra.

A legendás rocktörténeti személyiségeket Baricz Gergő énekhangjával és Nagy Zoltán gitárjátékával idézzük meg a fiatalok számára. A ritmusszekciót Megyaszay István és Bordás József alkotják.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!