Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Halhatatlan / Immortal
3

Halhatatlan / Immortal

A generációk összecsapnak! Apa, lánya, unokája ülnek az urna mellett, és fogalmuk sincs, mihez kezdjenek. Főleg egymással! Egy nyelvet beszélnek, hiszen a magyar valóság ez, mégis tolmács kell hozzá, hogy megértsék egymást. Lehetne drámai a helyzet, esetleg tragikomikus, de az élet csak komédia lehet...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 14. csütörtök, 19:00

Halhatatlan / with English subtitles
dráma, 1 felvonás, 90 perc, magyar – angol felirattal, 2019.
14 éven felülieknek ajánlott!

Cziczó Attila drámája a férfikor küszöbén átzuhanó, a lebácsizás ellen lázadó ember története, aki a halál és/vagy öregség közelgő rettenetétől megbokrosodva próbálja helyre tenni életét.
Nehéz eldönteni, hogy a néző sírjon vagy nevessen a hatvanon túli férfiember megpróbáltatásain, amihez a "csupanő" családja asszisztál: ki kedvesen, ki utálatosan, de mindenképp az ellenkező nemre, s nem az igenre helyezve a hangsúlyt.

Szereplők:
Dönci....... Márton András
Elvira....... Andai Kati
Gerda...... Čarna Kršul
Vatta........ Nagy Zita

ÍRÓ:Cziczó Attila
RENDEZŐ:Cziczó Attila
DÍSZLET:Jendrics Anikó
JELMEZ:Jendrics Anikó
ZENE:Cziczó Attila
SZCENIKA:Horváth Máté

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!