Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


HA DÔ • A 30 éves Bozsik Yvette Társulat
2

HA DÔ • A 30 éves Bozsik Yvette Társulat

A HA DÔ - hullámmozgás című butoh előadást Tadashi Endo Brazília és Németország után Magyarországon mutatta be a 25 éves Bozsik Yvette Társulat előadásában.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 16. kedd, 19:00

HA DÔ
(hullámmozgás)
Bozsik Yvette Társulat

“Hol lelhetnek az emberek igazi otthonra?
Talán ott, ahol szeretetet és biztonságot találnak?
Ez lehet az oka az egész életünkben tartó
folytonos bolyongásnak?“


Tadashi Endo

A németországi Göttingenben élő és dolgozó Tadashi Endo az egyik legnagyobb ma élő butoh táncos és koreográfus, mesterei a butoh tánc megalapítói és ikonikus alakjai, Tatsumi Hijikata és Kazuo Ohno voltak. 25 éve vezeti a göttingeni MAMU butoh központot.

A HA DÔ - hullámmozgás című butoh előadást Tadashi Endo Brazília és Németország után Magyarországon mutatta be a 25 éves Bozsik Yvette Társulat előadásában. A közös bemutató egy 3 éves együttműködés végeredménye Tadashi Endo és a Bozsik Yvette Társulat között, melyet több intenzív butoh workshop előzött meg Budapesten. Az előadás a modernkori háborúk szenvedőinek és halottainak mementója.

Az előadás támogatója az NKA Táncművészet Kollégiuma.

Előadják:
Hasznos Dóra
Hegedűs Zsófia
Hortobágyi Brigitta
Samantha Kettle
Krausz Alíz
Bujdosó Anna
Fülöp Tímea
Sebestyén Tímea
Széki Zsófia
Gombai Szabolcs
Indrei Ábel
Krizsán Dániel
Vati Tamás
Zambrzycki Ádám

valamint Endo Tadashi

Fényterv: Pető József
Látvány: Vati Tamás
Jelmez: Bati Nikoletta
Zene: Daniel Maia
Kreatív producer: Iványi Marcell
Asszisztens: Joó Gyöngyvér
Koreográfia: Tadashi Endo



Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!