Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Győri Balett: Antigoné
3

Győri Balett: Antigoné

Táncdráma a mai korban, egy olyan hataloméhes diktatúrában játszódik, ahol mit sem ér a családi kötelék egy elvakult ideológiával szemben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 26. péntek, 17:00

Győri Balett: Antigoné
táncdráma egy felvonásban

A táncmű Szophoklész azonos című drámáján alapul. A történet a testvéri kötelékek bemutatásáról szól, mely olykor szeretetben a halálig kísér, azonban néha az egymást ért ellentétek miatt a halálba taszít.
Mi írhatja felül két fivér közötti, illetve ember és ember közötti igazságosságot? Mi az igazság? Ki az aki eldönti, hogy kinek van igaza? Isten vagy ember? Szív vagy ész?
Mindezek tükrében a megálmodott táncdráma a mai korban, egy olyan hataloméhes diktatúrában játszódik, ahol mit sem ér a családi kötelék egy elvakult ideológiával szemben.

Alkotók
Koreográfus: Sebestyén Bálint Harangozó-díjas
Díszlet: Sebestyén Ákos
Jelmez: Sebestyén Ákos
Fény: Hécz Péter
Zene: Sebestyén Bálint, közreműködött: Stummer Márton
Videó: Jekli Zoltán

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!