Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Gryllus Vilmos - Maszkabál

Gryllus Vilmos - Maszkabál

Hamarosan itt a farsang, és a báli szezon, ezért Gryllus Vilmost látjuk vendégül, aki ezen alkalmakhoz illően a Maszkabál című műsorával lép fel Ócsán, az Egressy Gábor Szabadidőközpontban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 10. szombat, 16:00

Maszkabál

Az előadás ültetett formában valósul meg.

Egy farsangi jelmezbál elevenedik meg ebben a műsorban. A nyitány után sorban felvonulnak és bemutatkoznak a „jelmezbe öltözött” dalok: a varázsló és a banya, az tigris és a bohóc, a kéményseprő, a páncélos lovag a hétfejű sárkány…
A legvidámabb lemezemnek, a Maszkabálnak a dalait éneklem el majd ebben az egy órában – és remélem, ti is velem énekeltek majd!

A program nem jelmezbál, hanem ültetett koncert.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!