Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Grincs táncelőadás
3

Grincs táncelőadás

Messzi Kifalván járunk, ahol a mindig boldog Kik laknak. Tőlük nem messze él Grincs, aki egykor jómaga is Ki volt, de elmenekült a településről, és kettesben élt boldogtalanul a kutyájával, Max-el Kopakhegy egyik zugában.

Az egyik karácsonyi készülődés során egy kedves kislány, Cindy Lou-Ki rávette Grincset, hogy újra vegyen részt a Kik karácsonyi ünnepségén. A polgármester részéről egy sajnálatosan rosszul sikerült tréfa azonban újra megsérti és menekülésre készteti Grincset, aki arra az elhatározásra jut, hogy bosszúból belerondít a Kik karácsonyi ünnepségébe. Kifundálta, hogy mikulásnak öltözik, és elindult, hogy elcsenje a Kik karácsonyi ajándékait. Kisebb kalandok után Grincsnek sikerül elcsennie az ajándékokat, de a Kik tudják, hogy nem az ajándékok a legfontosabbak karácsonykor, hanem a szeretet, a család és az összetartozás, ezért boldogan folytatják tovább az ünnepségüket. Grincs végül bánja bűneit, a Kik is bocsánatot kérnek tőle, és mai napig boldogan, nagy szeretetben együtt ünneplik a Karácsonyt.

Zuglói Arany János Általános Iskola és AMI és az DART Társulat

Táncművészek:
Grincs - Kiss Tamás
Max (Kutya) - Hannah Eden
Cindy Lou-Ki - Barbara Minacori
Lindsey Moo-Ki - Noémie Larcheveque
Lou Lou-Ki (Cindy édesapja) - Jack Thomas Hilton
Polgálmester - Jack Thomas Hilton
Polgármester tanácsadója - Loise Do
Betty Lou-Ki - Evelyne De Weerdt
Marta May Kivier - Nicole Ratti

Koreográfus: Varga Kinga
Koszümtervező: Ágnes Mittelholc
Maszkmester: Ipacs Szilvia

Előadás hossza: 50 perc

Ajánló


Estas Tonne 2020-as nemzetközi őszi turnéja a járványhelyzet miatt a 2021-es évre tolódva…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik ikonja tizenharmadik budapesti nagykoncertjére készül 2021. október…