Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


GOTTHARD–SZEBÉNYI - lasts of a dying breed / HEY, JUNE!

GOTTHARD–SZEBÉNYI - lasts of a dying breed / HEY, JUNE!

Mike Gotthard gitáros és Szebényi Dániel billentyűs már több mint tíz éve együtt alkotó szerzőpáros. Kapcsolatuk még a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen eltöltött évek alatt mélyült el. A Mooterstől a Blues MD-n át az Electric Shockig több közös projektben játszottak.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 23. csütörtök, 20:00

 Ezen a koncerten válogatást hallhatunk kettejük sokrétű, műfajokon átívelő szerzői munkásságából - az eredmény egy hangzásában, energiájában rock-, felfogásában jazz-, ritmusában funk-, attitűdjében pedig blues-est lesz.

Mike Gotthard, azaz Gotthárd Mihály az új generáció gitáros fenegyereke, akinek játékát egyszerre jellemzi az intellektuális megközelítés és a nyers rockos-bluesos erő. Szebényi Dániel az egyik legkeresettebb hazai billentyűs, számtalan formáció tagja, közreműködője. No és persze együtt is rengeteg közös produkcióban vettek már részt. Első közös megjelenésük az európai blues-rock undergroundban is ismert Mooters zenekar Train to 79 EP-je volt még 2013-ban, ennek utódjaként a Blues MD-ben folytatták. Gotthard első szólólemeze 2016-ban jelent meg Intellectual Brutality címmel, amelyen majdnem minden dalban közreműködött Szebényi, aki tagja lett a lemezbemutató után indult Electric Shock zenekarnak is, amellyel Európában és Ázsiában is sikerrel turnéztak. Mike Gotthard második, Szebényi Dániel első szólólemezén dolgozik jelenleg, de a párosnak arra is volt ideje, hogy a Squid Game (Nyerd meg az életed) című népszerű tévésorozat kísérőzenéjében szerepeljen. Összetéveszthetetlen zenéjük hidat képez a hetvenes évek pszichedelikus, improvizatív felfogása, és a nyolcvanas évek masszív hangzása között, úgy, hogy mindezt egy modern, mai köntösbe bújtatják - egy kihalóban lévő zenésztípus utolsó képviselőiként.

gitár: Mike Gotthard
billentyűk, ének: Szebényi Dániel
basszusgitár: Gudics Martin
gitár: Tóth István
dob: Kovács Miki
perka: Mogyoró Kornél

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!