Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Görög Ibolya - Mindennapi protokoll

Görög Ibolya - Mindennapi protokoll

Kapunyitás: 17:30
Előadás időtartama: 90 perc

Aktuális előadásokGörög Ibolya, akit országunkban a protokoll-nagyasszonyaként tartunk számon, áprilisban Győrbe látogat. Ezúttal a hétköznapi, harmonikus együttélésünk megvalósításában igyekszik a segítségünkre lenni.

Előadásának címe: Mindennapi protokoll 

Bizony a mindennapi életünkben is fontos szerepet játszanak a viselkedési szabályok, az életünk sikeressége, a harmónia megteremtése nagyban múlik ezek ismeretén és betartásán. 

Ibolya üzenete:

A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat gondosan áttekintjük. A résztvevők választ kaphatnak a következő kérdésekre:

- Fontos-e, hogy mi van rajtunk, hogyan ülünk, vagy a lényeg a fejünkben lévő tudás?

- Azt tudjuk, hogy az első találkozásnál eldől sok minden. De, hogy milyen a jó kézfogás, vagy kell-e egyáltalán kezet fogni? Kinek jár ki a kézcsók és hogyan? Kivel szabad tegeződni, kivel kell magázódni?

A fenti kérdések megválaszolásán túl, még sok-sok a hétköznapi életünket érintő hasznos információra, sok humorra és egy vidám, jó hangulatban eltöltött estére számíthatnak mindazok, ott lesznek Görög Ibolya protokoll tanácsadó győri előadásán.

Ajánló


Fess ajtónévtáblát!  Készítsd el saját ajtónévtábládat bútorfestő technikával, néprajzi motívumokkal 2024. március 16. szombat 10.30-13.30h

Aranyosi Péter humorista és Vida Péter színész-humorista a A miskolci gyökerek című közös műsorukban a miskolci fiatalság, a középiskolai kalandok,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!