Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Görbe tükrök
7

Görbe tükrök

Véresen komolytalan krimit látunk itt, amelyben minden, legyen az tárgy vagy ember, más alakot ölt, ahogyan főhősünk, Claire egyre mélyebbre jut az énkeresés nyúlüregében.
Egy Tarantino által fényképezett családállítás, véresen és rengeteg humorral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 25. szombat, 19:30

David Lindsay-Abaire: GÖRBE TÜKRÖK
Rendező: Kovács Lehel
Az előadás 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

David Lindsay-Abaire korai színdarabja kiválóan ötvözi az amerikai drámairodalom hagyományait az európai abszurd jeles képviselőinek hagyatékával. Véresen komolytalan krimit látunk itt, amelyben minden, legyen az tárgy vagy ember, más alakot ölt, ahogyan főhősünk, Claire egyre mélyebbre jut az énkeresés nyúlüregében. Bizony, ez is Lewis Carrol világa, ahol a képzelet megóv a valóságtól, s a tükrök megcsalják a fényt. A darab másik tartópillére a család. Annak minden hozadékával… Egy Tarantino által fényképezett családállítás, véresen és rengeteg humorral. A szerzőt idézve: Claire olyan nyugtalanító világban él, ahol az őrült komikum és a valóságos veszély szétválaszthatatlanul egybegabalyodik... Rendezőnek, színésznek egyaránt pazar lehetőség, igazi kihívás a darab, ahol valóban nincs kis szerep, nincs olyan alak, akinek ne lenne titka, motivációja, ne lenne olyan testi-lelki nyomora, amit ne mázsás súlyként cipelne végig a történeten, s ne akarná legalább egy kicsit agyoncsapni vele a másikat.

A Görbe tükrök című előadást a mozivászonról és televízió képernyőről egyaránt jól ismert, rendkívüli tehetségű, hírneves színművész, Kovács Lehel rendezésében láthatja majd a nyíregyházi közönség.

Kedves Nézőink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előadást az eredetileg meghirdetett Krúdy Kamaraszínpad helyett a Művész Stúdióban játsszuk.
A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik!

Megértésüket köszönjük!

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!