Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Gondolat bonbonok

Gondolat bonbonok

Egy év szünetet követően, November 14. csütörtök 19:00-kor újra folytatódik a nagysikerű Gondolat Bonbonok est a Madách Színház Tolnay Szalonjában.

Aktuális előadások
A novemberi est címe „Hozd ki magadból a maximumot“ és vendégeim elmesélik, miképpen lehet eltolni határainkat, hogyan lehet legyőzni a fájdalmat és önmagunkat úgy, hogy közben az öröm, az élmény és a magas szintű teljesítmény is megmaradjon.

Miképpen lehet átlépni a legnehezebb pillanatokon, hibákon, vagy bukásokon? Miképpen döntsük el, hogy kiknek a kritikáját fogadjuk el? Segít- e a népszerűség, vagy csak plusz teher? Mi a mentális erő és a tökéletes művészi szintre emelt koncentrálás titka? Mit ad a siker és megéri-e a rengeteg àldozat és fájdalom? Mennyire fontosak a velünk született adottságok, vagy elegendő-e a szorgalom, a tehetség és a profizmus? Illetve, magányos, vagy csapatmunka áll egy szólista és egy egyéni sportoló sikere mögött?

Két kiemelkedően sikeres és elismert férfi, akik életük során megtanulták maximálisan kihasználni testi adottságaikat és képességeiket. Egy balettművész és egy ultratávú extrém sportoló. Természetesen két különböző személyiség és pályafutás, miközben életútjuk és az őket körülvevő világ is megszámlálhatatlan érdekességet és tanulságot tartogat.

Szakály György - balettűvész, rektorhelyettes
Szőnyi "Racemachine" Ferenc - ultratriatlon Világbajnok

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő ízvilágú csokoládé gondolat bonbonról - ebben az esztendőben a csokoládékészítők Oscar-díját elnyert Sweetic Csokoládémanufaktúra jóvoltából -, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel a 2019-2020-as évadban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapokra!

Ajánló


A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik.…

Miska, Marcsa, Baracs, Rolla, Pixi, Mixi és a Korláthy família feledhetetlen és szeretett…