Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Gellérthegyi boszorkányos séta

Gellérthegyi boszorkányos séta

A megszokottól kicsit eltérően boszorkányos sétára indulunk a Gellérthegyen: boszorkányok, bűbájosok, vajákosok és társaik lesznek képzeletbeli kísérőink. És hogy miért pont boszorkányok? A sétán kiderül!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 12. vasárnap, 15:00

Barangolásunkat a Citadellánál lábánál kezdjük, ahonnan a panoráma ösvényen haladva végigkalauzolom a bátor csapatot a hegy történetén, legendáin. Szükségünk lesz az elemlámpáinkra, de a város fényei is csodálatos keretet biztosítanak barangolásunkhoz. Ámulj el a páratlan UNESCO világörökségi panorámán utunk során.
Találkozunk Gellérttel, megismerjük a látványos Téglás ház történetét, meditálunk egyet a Filozófusok kertjében, megtudjuk, hogy mit néz a Pest Buda szobor folyamatosan, hogy mi rejlik a talpunk alatt és megemlékezünk az Uránia csillagvizsgálókról. És lehet, hogy boszorkányokkal is találkozunk?

Bár a séta nem lesz ezoterikus jellegű, és nem is tudok varázsolni, de remélem, hogy a barangoláson hallottakkal majd sikerül elvarázsolni benneteket.

Ha van kedved, öltözz be!

A séta útvonala nem akadálymentesített, lépcsőzni is fogunk. Az útvonal egy része aszfaltozott, vagy betonozott, egy része földút.

Elemlámpa vagy fejlámpa legyen nálad! Kérlek, hogy időjárásnak megfelelően öltözködj. Sportcipő, túracipő ajánlott.

A program füstmentes, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom! A sétát rossz idő esetén is megtartom.

Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudunk neked biztosítani a készülékhez.

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj Messengeren a facebook.com/barangolobk oldalon.
Legyél Te is Barangoló!

Egyéb díjak, melyek a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül: Tourguide készülék 350 Ft/fő (a helyszínen fizetendő)

A séta időtartama kb. 2 óra

Találkozó: Budapest, 27-es busz Búsuló juhász/Citadella megállója a Móricz Zsigmond körtér felé

Térkép: https://goo.gl/maps/6eFmSBDU4WJpKyAF9

Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445

A barangolás vége a Hegyalja úton a Sánc utcánál lesz.

Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:

Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR2vAqm56B9YRv9Hg93RKQ1kCMSQL_edeFTqugXV-Tw0HOYyVNLZvwuOIww

ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR0RtRXrZaNw0zH1U4wNQonBesDssZOtoH7oST_LFdKjPAsfVbLNZnvIEvk

Légy szíves olvasd el!

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!