Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Fűszer Csemege feat. JazzaJ a MODEM-ben

Fűszer Csemege feat. JazzaJ a MODEM-ben

A Dub Székház korábbi Fűszer Csemege estéi folytatódnak a MODEM belső kertjében!

Nagy örömünkre ezen a nyáron a budapesti székhelyű JazzaJ-jal kooperálunk: a JazzaJ egy 2011-ben koncertsorozatként indult zenei műhely, a magyar improvizatív zenei szcénát fogja össze. A zenészekből, szervezőkből, kurátorokból és más önkéntesekből álló csapat összekapcsolja és közös platformon mutatja be a free jazz, zaj-, kísérletező folk-…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 17. szombat, 19:00

A Dub Székház korábbi Fűszer Csemege estéi folytatódnak a MODEM belső kertjében!

Nagy örömünkre ezen a nyáron a budapesti székhelyű JazzaJ-jal kooperálunk: a JazzaJ (https://www.facebook.com/JazzzzzzzaJ) egy 2011-ben koncertsorozatként indult zenei műhely, a magyar improvizatív zenei szcénát fogja össze. A zenészekből, szervezőkből, kurátorokból és más önkéntesekből álló csapat összekapcsolja és közös platformon mutatja be a free jazz, zaj-, kísérletező folk- és komolyzenészeket, akiknek közös eszköze az improvizáció. A JazzaJ és a FűszerCsemege régen dédelgetett vágya válik valóra most ezzel az együttműködéssel.

Program: 
19:00-20:00 — Ohno! (Dub székház) - warmup
20:00-21:00 — JazzaJ: TRIGLAV (Bertók Márton) - analóg modulár szintetizátor
21:00-22:30 — Kisszántó (Dub Székház, Tilos)
22:30-0:00 – DJ K + Jazzszigor

Belépő: 990 Ft

 

A fellépőkről:

TRIGLAV (Bertók Márton) - analóg modulár szintetizátor

BERTÓK MÁRTON generációjának egyik legtehetségesebb elektronikus zenésze. Az analóg technikában kivételesen markáns és részletgazdag eszköztárral rendelkezik. Elektronikus hangszer-építő és zenész, aki az organikus és szintetikus hangok közötti tartományt kutatja. Elsődleges hangszere egy módosított Buchla Music Easel, az egyik első élő előadásra készült moduláris rendszer. A "Triglav" név alatt futó szólóprojektje mellett aktív résztvevője a budapesti improvizatív zenei szcénának.

"Az akusztikus hangok komplexitását analóg hangszerekkel lehetetlen újraalkotni. Ezek a kudarcok viszont néha olyan hangokat eredményeznek, melyek egy furcsa területet foglalnak el a ‘szintetikus’ és az ‘organikus’ között. Megkívánják, hogy forrást és teret társítsunk hozzájuk, miközben ellenállnak ezeknek a társításoknak." - Triglav

 

Kisszántó

Szántó Tamás korábban debrecenben szervező, alkotó a Dub Székház dj csapat egyik tagja - többek között a Fűszer-Csemege események kitalálója jó pár éve már a fővárosban tevékenykedik. Jelenleg a Tilos Rádióban Dub Székház címmel rádió műsort készít valamint a rádió eseményeinek lebonyolításában is segédkezik.

Ezek mellett folyamatosan űzi azt a hobbit amit elképzelhetetlenül sok éve kezdett el még a korai egyetemi évei alatt - lemezeket kajtat, kiadókat hallgat át és lemezboltokat figyelget, stb..

Ezúttal egy nagy hátizsáknyi lemezzel készül, amiknek a szelektálása már tart egy ideje, méltóan hozzáigazítva a Fűszer-Csemege eddigi értékeihez és a jelenben újra életre keltett mivolta alkalmából is - egyben összművészeti célokat is kielégít.

 

DJ K + Jazzszigor

OhNo!

Gyöngy Dániel (aka OhNo!) a Fűszer Csemege korábbi szeriájában, illetve más pszichedelikus zenei fesztiválokon (SUN, PsyFy) volt hallható. Elektronikus zenei szettjei a kortárs psybient, psydub, downtempo és psytrance világába invitálják a közönséget.

blanche the vidiot

Péter Szabina és Bodnár János Kristóf audiovizuális projektje. 2020 óta készítenek kísérleti rövidfilmeket és video art munkákat ‘blanche the vidiot’ név alatt. Alkotásaikkal időről időre hazai és külföldi fesztiválokon, csoportos kiállításokon is találkozhatott a közönség (Wrong Biennale, Prague Biennale, Miami New Media Festival, CTM Berlin). ‘dj goodbye’ néven kísérleti elektronikus és ambient zenéket is csinálnak, legfrissebb EP-jük, a ‘retro running’ júliusban az UNSIGNED labelnél jelent meg. A Fűszer Csemege aktuális eseményén OnNo! setje mögé fognak élőben immerzív videó-tripet varázsolni.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Ajánló


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!