Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FRÖCCS Almási Kittivel - Karácsonyi (ki)készülődés

FRÖCCS Almási Kittivel - Karácsonyi (ki)készülődés

Almási Kittivel az adventi időszak frusztrációiról, nehézségeiről és a karácsonyi kikészülődésről beszélgetünk és játszunk december 4-én. Add ki velünk előre az ünnepi feszültséget, nézzünk rá a csapdákra, nevessünk magunkon. hogy mire december 24-én leültök vacsorázni, már tényleg békés lehessen a karácsony.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 4. szombat, 19:00

FRÖCCS
Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

2021. december 4. szombat 19:00
Fröccs Almási Kittivel: Karácsonyi (ki)készülődés

Készüljünk a karácsonyra! De hogyan? Nyugodtan? Idegesen? Online rendelve? Összeveszve mindenkivel a családból? Jó pofát vágva mindenhez, mert oly rég láttuk egymást? Bevásárlólistákat írva?

Túlhajszoltság és veszekedés, kötelező körök a békés együttlét helyett, nagytakarításkor előkerülő szőnyeg alá söpört feszültségek. Vajon miért az ünnepek alatt borulunk meg?

Almási Kittivel az adventi időszak frusztrációiról, nehézségeiről és a karácsonyi kikészülődésről beszélgetünk és játszunk december 4-én. Add ki velünk előre az ünnepi feszültséget, nézzünk rá a csapdákra, nevessünk magunkon. hogy mire december 24-én leültök vacsorázni, már tényleg békés lehessen a karácsony.

Praktikus információk:

Az előadásokon való részvételhez a jelenlegi jogszabályi rendelkezések alapján nem szükséges védettségi igazolvány. 2021.11.19. éjféltől viszont A MASZKVISELÉS ZÁRT TÉRBEN KÖTELEZŐ, ÍGY KÉRJÜK, VEGYETEK FEL MASZKOT NÁLUNK IS!
A bejáratnál a biztonság kedvéért találtok kézfertőtlenítőt, és érkezéskor a hőmérsékletet megmérhetjük (37,5 foknál magasabb hőmérséklet esetén sajnos nem áll módunkban beengedni).

Előadásunkon dinamikus árazással alakítjuk az árakat. Ez azt jelenti, hogy az alapárnál alacsonyabb és magasabb árak is lehetségesek az előadásokra, a kereslet-érdeklődés alapján.

Az előadás hossza: kb. 2,5 óra (19:00-21:30), egy szünettel.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

Várunk szeretettel!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!