Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Frankofón Filmnapok: Hogyan legyél jó feleség (La bonne épouse)
2

Frankofón Filmnapok: Hogyan legyél jó feleség (La bonne épouse)

Egy jó feleség zokszó nélkül aláveti magát házastársi kötelezettségeinek – ezt tanítja Paulette a lányneveldében. De mi van akkor, ha nincs többé, aki diktálja a feltételeket, és a házba befúj 68 szele?

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 2. hétfő, 19:00

Hogyan Legyél Jó Feleség ?
R : Martin Provost | Francia vígjáték, 2020, 109’ | Francia nyelven, magyar felirattal | Forgalmazó: ADS

Sz.: Juliette BinocheYolande Moreau

Egy jó feleség kézben tartja a háztartást, és szó nélkül eleget tesz házastársi kötelezettségeinek – Paulette Van Der Beck legalábbis ezt tanítja a lányneveldében. Csakhogy egy nap váratlanul megözvegyül, és meginog minden addigi meggyőződésében. Hogy ebben az is benne van-e, hogy a sors ismét összehozza ifjúkori szerelmével? Vagy megcsapja 68 szele? A lényeg, hogy végre szabadon dönthet.


 

 

La bonne épouse
R : Martin Provost | Comédie, 2020, 109’ | Pays : France | Français sous-titré Hongrois| Distributeur: ADS

Avec: Juliette BinocheYolande Moreau

Tenir son foyer et se plier au devoir conjugal sans moufter : c’est ce qu’enseigne avec ardeur Paulette Van Der Beck dans son école ménagère. Ses certitudes vacillent quand elle se retrouve veuve et ruinée. Est-ce le retour de son premier amour ou le vent de liberté de mai 68 ? Et si la bonne épouse devenait une femme libre ?

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!