Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is. Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 16:00

Bálint Ágnes újabb műve bábszínpadon!

A Mazsola után Frakk is bemutatkozik, itt az MTVA és Kalap Jakab produkciójában.

A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is.  Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!