Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FŐZŐTANFOLYAM 1.: A vegán táplálkozás alapjai
4

FŐZŐTANFOLYAM 1.: A vegán táplálkozás alapjai

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!


 több

Egy este alatt elsajátíthatod a növényi főzőtudomány alapjait Magyarország best of vegán séfjével, Kovács Zoltánnal. Mindenevőknek is gasztronómiai kuriózum, azoknak pedig hiánypótló, akik tej- és/vagy tojásérzékenyek. Elsajátítható elmélet és praktikák.

PROGRAM:

A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret, alapanyagok beszerzése
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Konyhatechnológiai alapismeretek: vágástechnikák, sűrítési eljárások, panírozás, gabonafőzés, főzelékkészítés

MENÜ:
Lebbencsleves
Zöldborsófőzelék
Szejtán készítése
Magyaros zabfasírt
Rántott növényi sajt
Palacsinta
Kínai kel saláta

* A programváltozás jogát fenntartjuk!
JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓNK:
A jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni!
A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes.
A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!
Tanfolyamainkon 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Kaszás Andrea tanfolyamszervezőnél, a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen.

 

 

Ajánló


A jubileumi nagykoncert egyszeri és megismételhetetlen zenei élményt ígér.

2019. április 20-tól szeptember 8-ig Nyáron szárnyra kel a Fővárosi Nagycirkusz a világhírű…

John Cassavetes Premier című filmje lenyűgözően bensőséges vallomás a színházról és a színészi…