Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Fonó Delelő - Róka Szabolcs gyerekelőadása

Fonó Delelő - Róka Szabolcs gyerekelőadása

Róka Szabolcs Tinódi-lant díjas énekmondó, aki számos zenei formáció tagjaként immár több, mint három évtizede foglalkozik a magyar és a környező népek zenéjével, kultúrájával. Mesélőként évekig dolgozott az Évkerék társulattal, foglalkozott középkori és reneszánsz zenével, később a Tatros együttes kobzosaként vált ismert népzenésszé.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 11:00

Fonó Delelő: Róka Szabolcs gyerekelőadása, Patai Zoltán és Bandája

11:00 Róka Móka Mesetára – Róka Szabolcs interaktív meseelőadása

Róka Szabolcs Tinódi-lant díjas énekmondó, aki számos zenei formáció tagjaként immár több, mint három évtizede foglalkozik a magyar és a környező népek zenéjével, kultúrájával. Mesélőként évekig dolgozott az Évkerék társulattal, foglalkozott középkori és reneszánsz zenével, később a Tatros együttes kobzosaként vált ismert népzenésszé. Előadásain remek humorral, könnyedén aktivizálja a közönséget, zenés meséibe bevon kicsiket és nagyokat.

Az előadást gyermektáncház követi!
Közreműködők: Bolya Zsuzsanna, Bolya Dániel, Nyíri László, Róka Szabolcs

2 éves kor alatt ingyenes

11:30-15:00 között családi- és gyermekmenüvel várjuk vendégeinket!

12:30 Patai Zoltán és bandája játszik ebédidőben.
A zenekar tagjai:
Patai Zoltán -hegedű
Ábrahám Zsolt -brácsa
Suki Nándor -nagybőgő
Jónás Géza - cimbalom

Ingyenes program
Az előadás a „Köszönjük, Magyarország!” program keretében valósul meg.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!