Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FOGLYOK - várKERTmozi

FOGLYOK - várKERTmozi

A közelmúlt legjobb magyar alkotásaival várunk minden filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát szabadtéri helyszínen, a filmekhez kapcsolódó beszélgetéssel a film szereplőivel, alkotóival.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 15. szerda, 21:00

1951-ben Budapesten egy átlagos család élete a feje tetejére áll, amikor hajnalban a hatalom képviselői toppannak be hozzájuk – ám kitelepítés helyett beköltöznek, a saját lakásukban ejtve foglyul a családot, és mindenki mást, aki csak az ajtóhoz merészkedik… Telnek a napok, magyarázat nincs, az egyre abszurdabb összezártság, a titkok és a félelem pedig lassan kikezdik a lakás foglyainak idegeit.

Egy hihetetlen, de igaz történet az Oscar díjas Deák Kristóf rendezésében.

Az előadáshoz kapcsolódó online beszélgetés vendégei: Deák Kristóf és Sodró Eliza

Angol felirattal

Szereplők:  Sodró Eliza, Szamosi Zsófia, Fekete Ernő, Molnár Levente, Porogi Ádám, Jászberényi Gábor, Csőre Gábor, Lengyel Ferenc, Soltész Bözse, Kardos Róbert, Vasvári Emese Rendező: Deák Kristóf

Forgatókönyvíró: Vörös AndrásOperatőr: Gózon Francisco

Vágó: Csillag Manó

Látványtervező: Valcz Gábor

Jelmeztervező: Sinkovics Judit

Zeneszerző: Balázs Ádám

Hangmérnök: Péterffy Máté

Gyártó: Filmfabriq

Producerek: Dreissiger László és Osváth Gábor

ESŐNAP: július 19.

A jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. A garázsból való kihajtáshoz a jegyet érvényesítse az előadás jegypénztárában. A mozijegy mellé 10% kedvezményt biztosító kupont adunk ajándékba, amely felhasználható az előadás napján az Öntőház udvarban található Bazaar Eclectica étterembe.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánlatos. Kényelmi szolgáltatásként a Szárazárok színpad előadásaihoz korlátozott számban pléd biztosított. 

Eső esetén a vetítés elmarad. Elmaradt előadás esetén aznap nincs visszaváltási lehetőség. A megváltott jegyek a helyszínen válthatók vissza vagy cserélhetők egy másik filmvetítésre a rendezvényszervező által meghatározott időpontig. Jegypénztárak nyitvatartási rendje ide kattintva érhető el.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb az előadás napján 19.30 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy Várkert Bazár az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja. 

Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett vetítés folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

Kérjük, amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre jellemző tünete van vagy tudomása szerint jelenleg is beteg, ne vegyen részt a programon. Az előadás során az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.  

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 241/2020. (V.27.) Korm. rendelet alapján a rendezvény szünetében és az ülőhelyekkel berendezett nézőtér helyszínén kívüli rendezvény területe(ke)n a nézők kötelesek legalább 1,5 méteres védőtávolságot tartani.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenti szabályok megsértése esetén a Rendező, vagy a Rendező képviselőjének felszólítására a néző köteles a rendezvény helyszínét elhagyni.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!