Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Fiú a mennyből (Csortos)

Fiú a mennyből (Csortos)

A nagypresztízsű kairói egyetemen meghal a nagy imám. A vallásos vezető utódlási harca hamarosan elkeseredett helyezkedésbe, korrupcióba, bűncselekményekbe torkollik. És miközben a hatóságok sikertelenül igyekeznek a vallásos közegben világi nyomozást folytatni egy gyilkosság miatt, az események középpontjába kerül egy fiatal, aki a hatóságok beépített embereként manipulálja a vallásos közösséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 13. hétfő, 15:00

Walad Min Al Janna
svéd-dán-francia thriller, 126 perc, 2022
eredeti nyelven magyar felirattal

Rendező: Tarik Saleh
Szereplők: Tawfeek Barhom, Fares Fares, Abduljabbar Alsuhili, Yunus Albayrak

A Fiú a mennyből világpremierje a világ legrangosabb ’A’ kategóriás filmfesztiválján, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt, ahol az alkotás elnyerte a legjobb forgatókönyv díját. Tarik Saleh előző filmjével, A kairói eset című politikai thrillerrel már számos elismerést begyűjtött, ezúttal ismét a kiváló skandináv színész, Fares Fares főszereplésével készített bűnügyi mozit. Fares Fares napjaink egyik legfoglalkoztatottabb európai színésze (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, Westworld, Az Idő Kereke, Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza). A Fiú a mennyből a 18. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is szerepel.

Díjak: Cannes Nemzetközi Filmfesztivál 2022 - Legjobb forgatókönyv díja

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!