Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FilmZene Koncert
2

FilmZene Koncert

A műfaji sokszínűségéről ismert Budafoki Dohnányi Zenekar 2007-ben rendezte első filmzene koncertjét, új műfajt teremtve ezzel Magyarországon. Előadásaikon és a nagy érdeklődés miatt meghirdetett ráadáskoncertjeiken évről-évre megtöltik a hangversenytermeket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 11. péntek, 19:00

A filmzene-irodalom legjavából válogatott dallamok, különböző filmek betétzenéjeként is ismertté vált, híres klasszikus művek, illetve filmekhez komponált eredeti darabok is megtalálhatók műsorukban.

A látványt a több mint 150 kórista és zenész mellett egy hatalmas kivetítő is szolgálja, amin az élő muzsikával összhangban peregnek majd a filmkockák. A zenékhez montírozott filmrészletek kiemelik és megértetik a zene szerepét a filmek dramaturgiájában, az atmoszférateremtésben és az érzelmek kifejezésében.
Az este során többek között olyan népszerű filmek zenéi szólalnak meg, mint a Csillagok háborúja, a Karib tenger kalózai, a Harry Potter, és további nagysikerű közönségkedvencek.

A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Budapesti
Akadémiai Kórustársaság előadásában.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!