Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Figura mesél

Figura mesél

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 17. péntek, 16:30

Figura Ede énekes-gitáros előadóművész, zeneszerző, szövegíró, azaz szabadszellem, vagyis: vagyok – aki vagyok. 1963-ban születtem, 2 felnőtt fiatal férfi édesapja, végzettségemet tekintve tanító, drámapedagógus -sárkányidomár-, saját és mások verseinek megzenésítője. 20 évet dolgoztam az oktatásban tanítóként, iskolaigazgatóként, óvóbácsiként, drámatanárként.

10 éves koromban a gitár segítségével szerettem bele a zenébe, s ez a szerelem viszonzásra talált, s azóta is tart. Játszom elektromos-, akusztikus-, basszusgitáron, dobolok, énekelek. 1995 óta zenés interaktív színházi előadásokat tartok kicsiknek, nagyoknak – országszerte, és a határon túl. Óvodák, iskolák, könyvtárak, művelődési házak, fesztiválok, falunapok, céges rendezvények, születésnapi összejövetelek közkedvelt előadója vagyok. Egyszemélyes műsoraim mellett, igény szerint, Fura Figurák nevű saját zenekarom kísér, melyben nagyobbik fiam a dobos.

Minden műsorom igényes, közös, interaktív drámapedagógiai, élőzenés színházi előadás, ami a közönség aktív közreműködésére épül, s felnőttek, gyerekek egyaránt értik és élvezik.

Eddig összesen 8 cd-m jelent meg szerzői kiadásban: kicsiknek 5, a nagyobbaknak 2, felnőtteknek pedig egy. Lemezeim saját stúdiómban készülnek.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!