Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel

Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel

Minden fiatalember életében eljön az idő, amikor úgy érzi: most már igazán el kell kezdenie halakat oktatni. Ezután még jó pár év megy el tobzódó tétlenséggel és jelzőtűzszerű meneküléssel. A Haloktatás, márványprotézissel című oktatói segédanyag egy olyan világban segít eligazodni, ami..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 2. péntek, 20:00

Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel
PREMIER
rehabilitációs segédanyag a vizigót kosárlabdacsapat tolmácsolásában

Identitás kerestetik! Jelige: hajrá, vízigótok.

Minden fiatalember életében eljön az idő, amikor úgy érzi: most már igazán el kell kezdenie halakat oktatni. Ezután még jó pár év megy el tobzódó tétlenséggel és jelzőtűzszerű meneküléssel. A Haloktatás, márványprotézissel című oktatói segédanyag egy olyan világban segít eligazodni, ami… hát igen.

Nézzenek körül! Látják benne magukat?

Kik maguk? Önmaguk tükörképei? Identitáskereső-gépek? Munkanélküli szeráfok? Maguk is lehetnek ennek a titkos társaságnak a tagjai: embereké, akik összejárnak kosarazni, de nem testben, nem, az már a múlté. De vajon meddig lehet tűnődőnek maradni, teszi fel majd hirtelen az egyikük a kérdést, és kőkeményen meg is válaszolja. Közben végig ott lesz, ahol van, és talán az lesz, aki.

Az SZFE frissen végzett fizikai színházi koreográfus-rendező osztályának (2015-2020) vizsgaelőadása. Osztályvezető: Horváth Csaba.

Megtestesülők:
az SZFE frissen végzett fizikai színházi koreográfus-rendező osztályának tagjai és mások.

Aki látványt tervez: Molnár Anna
Aki rendez, ír, koreografál: Fekete Ádám

Az előadás hossza 100 perc

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!