Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Fejérvári Zoltán zongoraestje

Fejérvári Zoltán zongoraestje

A fekete-fehér színei
Fejérvári Zoltán zongoraestje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 19:00

Schumann: Erdei jelenetek, op. 82
Janáček: Benőtt ösvényen, 2. kötet

SZÜNET

Tornyai Péter: Subito piano
Ligeti: Musica Ricercata

Fejérvári Zoltán (zongora)

Fejérvári Zoltán rendszeresen fellép hazai és nemzetközi hangversenytermekben egyaránt. A Zeneakadémia Nagyterme mellett szerepelt már olyan neves koncerthelyszíneken is, mint a New York-i Carnegie Hall. A hazai hangversenyéletben többek közt a Fesztiválzenekar és a Nemzeti Filharmonikusok szólistájaként léphetett színpadra. 2011-ben kiadott, Liszt e-moll zongoraversenyét tartalmazó lemeze elnyerte a Liszt Társaság lemeznagydíját, 2017-ben megnyerte a neves Montréali Nemzetközi Zongoraversenyt. A fekete-fehér színei bérlet estjének első felében két romantikus, természeti tematikát feldolgozó, rövid tételekből felépülő darab hangzik majd el. Ezt követi a művész korosztályába tartozó Tornyai Péter kortárs műve, majd Ligeti György 1951 és 1953 között komponált Musica Ricercatája zárja a koncertet.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!