Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Farsangi Mulatság BabaFok

Farsangi Mulatság BabaFok

A gyerekekkel közösen méltó búcsút veszünk a hideg időszaktól és elűzzük a telet a Farsangi Móka című interaktív előadás keretébe. Az előadás végeztével jelmezversenyt hirdetünk és értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a gyermekek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 3. szombat, 10:30

Farsangi mulatság és jelmezverseny

Színes arcfestéssel is készülünk, gyere és festess magadra mintákat!

Előadó: Almási Mihály színművész - farsangi mókamester

Belépés gyermekeknek díjtalan

Ajánlatunk


Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze ágába nem jut megcsalni a férjét – és az elvét tartja mindaddig, amíg a férje őt meg nem csalja. Viszont, ha ez megtörténne, arra is felkészül: talonban tartja a jóképű Babillont, hogy ha kell, legyen kivel bosszút állni… A hülyéje őrült és szerelmes bohózat – tökéletes nevettető kikapcsolódás szerelmeseknek, friss házasoknak, és hűtlenséget tervezőknek. Megszállott nőcsábászok és bosszúálló feleségek a Thália Színház Nagyszínpadán.

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre az alakalomra tervezett egyedi látvánnyal és programmal kápráztassa el a közönséget.

Ajánló


A Nótás Mikulás című előadásban a tél és a téli ünnepek énekei szerepelnek, elsősorban persze Mikulás és Télapó dalai.

Giuseppe Verdi OTELLO Opera két részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!