Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL - zenés családi délelőtt

FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL - zenés családi délelőtt

koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 27. szombat, 10:00

ZENÉS CSALÁDI DÉLELŐTT
FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL ZENEKAR KONCERTJE

„Öttagú zenekar vagyunk, akik nagy igénnyel választjuk ki a szövegeket, írjuk a dalokat, valamint nagy gondot fordítunk a hangszerelésre. Ízlést formáló szerepünk tudatában fontosnak tartjuk, hogy csak igényes produkciót hozzunk létre, hiszen a gyerekekhez szólunk, akik a jövő koncert- és színházlátogatói. 2006-ban kezdtünk bele nagy álmunk megvalósításába, hogy a kortárs gyerekvers irodalmat zenei köntösben népszerűsíthessük országszerte Az egész családot szólítjuk meg, hogy a minőségi együtt töltött idő szülő és gyerekek között valóban megvalósuljon.”

A zenekar tagjai:
Farkasházi Réka – ének
Kálmán Tamás – gitár, ének
Csiszár Ferenc – gitár, ének
Studninzky László – basszusgitár
Delov Jávor – dob

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis ő nyeri el a herceg szívét? A Hamupipőke a világ egyik legismertebb története. Már az ókori Egyiptomban felbukkant, de kínai változata is ismert.

„Egy mindenkiért – mindenki egyért!” - ki ne ismerné Athos, Porthos, Aramis és az ifjú D’Artagnan történetét? A muskétások kalandjai azonban most vadonatúj feldolgozásban ragadják magukkal a közönséget a Szegedi Szabadtéri Játékok következő, saját produkciójában.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Ez az este jár Neked! Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig…

Giuseppe Verdi OTELLO Opera két részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!