Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ezt kapd el! Zsonglőr matiné 7-99 éveseknek

Ezt kapd el! Zsonglőr matiné 7-99 éveseknek

Zsonglőr játszóház kicsiknek és nagyoknak (7 éves kortól)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 24. vasárnap, 10:30

A Magyar Zsonglőr Egyesület művészei parádés bemutatóval és sok-sok játékkal várják a gyerekeket a játszóházban, ahol kipróbálható számos zsonglőreszköz: lesz ördögbot, virágbot, lesznek labdák, buzogányok, meteor/poi, kontaktlabda, és még tányérforgatás is.

A játékok önállóan is felfedezhetők, lehet velük gyakorolni, és lehet a zsonglőroktatótól is tanulni. Az ügyességi és koncentrációfejlesztő játékok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt a játszás felhőtlen örömét, élvezetét nyújtják.

NAPI BELÉPŐVEL 10% ENGEDMÉNY A NAPFÉNYES ÉTTEREMBEN

Finom ételek - különleges programok: ez a Napfényes Étterem és Rendezvényterem. Egy helyen, külön parkolás és utazgatás nélkül gondoskodhat egy kellemes esti kulturális és gasztronómiai programról. A belvárosi Veres Pálné és Curia utca sarkán található Napfényes Étterem Rendezvénytermébe a lejárat az Étterem oldalában, a Curia u. 2. felől van. 
A programváltozás jogát fenntartjuk.
A Rendezvényterem a műsorok kezdete előtt fél órával nyit, a büfében friss limonádéval és helyben sült pogácsával várjuk vendégeinket. Asztalfoglalás a műsorok utánra: 36-20-311-0313. Információ a Rendezvényterem műsorairól, illetve terembérlésről: 36-30-231-6128 vagy info@napfenyesprogramok.hu. Szeretettel várjuk!

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!