Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


EXHIBITION Impresszionisták

EXHIBITION Impresszionisták

Tárlatvezetés a mozivásznon

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 21. szombat, 11:00

EXHIBITION: IMPRESSZIONISTÁK
Rendező: Phil Grabsky

Monet, Cézanne, Degas, Renoir: csak néhány a világ leghíresebb festői közül. Műveik értéke eléri a 10 millió dollárt is szerte a világon. De kik is voltak ők igazából? Hogyan és miért is festettek ők egészen pontosan? Mi bújik meg életművük mögött?

Hogy könnyebben választ találhassunk ezekre a kérdésekre, ez az egyedülálló film páratlan nézőpontot biztosít egy még nagyobb, új kiállításra, mely arra a férfira összpontosít, aki a mai fogalmaink szerint létező impresszionizmust létrehozta.: Paul Durand-Ruel- re egy XIX. századi párizsi műgyűjtőre. Ez a nemzetközi kiállítás talán a valaha volt legteljesebb bemutatása az impresszionista irányzatnak.

Durand-Ruel bátor elhatározásának és az 1886-os New York-i „Impresszionisták” kiállításának köszönhető, hogy a felvilágosult gazdag amerikai polgárok megismerkedhettek a modern francia festészettel. Nem pusztán megtöltötte az amerikai galériákat impresszionista mestermunkákkal, hanem életben tartotta a mozgalmat akkor, amikor annak saját kudarcával kellett szembenéznie. Ez a tényfeltáró film Durand-Ruel történetére fűzi fel az impresszionistákét.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!